Bicicletada per Inca

Cartell
Dia 26 d’octubre tendrà lloc una segona bicicletada a Inca per reivindicar una ciutat més sostenible i una xarxa de camins escolars i de bicicletes. Com en l’edició del passat 12 d’abril, el recorregut anirà des del CEIP Ponent fins al CEIP Miquel Duran i Saurina. En aquesta ocasió, l’acte està organitzat per les APIMA de l’Escola Infantil Toninaina, del CEIP Miquel Duran i Saurina, del CEIP Ponent, de l’IES Pau Casesnoves i de l’IES Berenguer d’Anoia.

No cal dir que compartesc plenament les reivindicacions dels organitzadors i que la bicicletada em sembla una iniciativa fantàstica. És més, vull destacar que, tant la xarxa de camins escolars com la xarxa de carrils bicis, són dues propostes que recull l’avantprojecte de Pla de Mobilitat Urbana Sostenible del municipi d’Inca, que va ser encarregat per l’equip de govern municipal a una empresa consultora l’any 2009 i, des d’aleshores, el document resta amagat dins un calaix.

En diverses ocasions hem reclamat al govern municipal que posi el Pla de Mobilitat sobre la taula per a poder-lo discutir entre tots i, posteriorment, poder-lo dur endavant. Continuarem insistint!

2 pensaments sobre “Bicicletada per Inca”

Deixa un comentari