Un carril bici per Inca

L’any 2009, l’Ajuntament d’Inca va encarregar a l’empresa CINESI l’elaboració d’un Pla Integral de Bicicletes Públiques d’Inca. Tanmateix, una vegada lliurat l’estudi, l’equip de govern municipal el va desar dins un calaix.

El passat mes d’abril, vaig proposar a l’Ajuntament d’Inca dur a terme la primera fase del carril bici, tal com plantejava el Pla de Bicicletes i valorar amb posterioritat la implantació dels dos següents trams.
Bici_fases_execucio
La moció es va aprovar per unanimitat, però l’equip de govern em va demanar que l’acord quedàs subjecte a la disponibilitat pressupostària de l’Ajuntament d’Inca. Hi vaig accedir. Estic convençut que la idea és molt positiva i que existeix una demanada social al respecte, però, òbviament, si no hi ha disponibilitat pressupostària difícilment es podria dur a terme.

Ara bé, el passat mes d’octubre, el govern municipal va aprovar una modificació de crèdit de 2 milions d’euros per avançar el pagament del deute als bancs, és a dir, un pagament que no estava previst als pressuposts i que no era necessari realitzar-lo enguany.

Per tant, si hi ha disponibilitat pressupostària per avançar 2 milions d’euros als bancs, hi ha d’haver disponibilitat per complir l’acord de ple i fer la primera fase del carril bici. Deman a l’equip de govern que comenci a posar fil a l’agulla.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s