No volem perdre el tren

Per als Pressupostos Generals de l’Estat per a l’any 2014, el Ministeri de Foment anuncia 4.500 milions d’inversió en tren, dels quals només 3,94 es pretenen destinar a les Illes Balears. És una xifra ridícula i, fins i tot insultant, més si tenim en compte el desequilibri de la nostra balança fiscal i la històrica manca d’inversió ferroviària a les Illes Balears.

Mentre a la península es projecten quilòmetres de vies ràpides (alguns d’ells finançats amb els nostres impostos), el Govern de les Illes Balears renuncia al tren de Llevant o a continuar amb el projecte d’electrificació. A l’estació de l’Enllaç (Inca), l’estació amb l’andana més estreta de tot el recorregut, els usuaris han de fer transbordament del tren elèctric al dièsel, suportant incomoditats i inclemències meteorològiques.

Per més inri, el conseller Company va declarar en la comissió de Medi Ambient de dia 9 d’octubre de 2013 que: “no voldria que em donàssin 300 milions d’euros per fer inversions ferroviàries, perquè crec que seria erroni. Ho he dit qualque pic en el ple, a mi que m’enviïn doblers per fer un mal negoci, m’estim més que no me’ls enviïn”.

No hi ha pitjor negoci que haver de suportar aquest govern.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s