Una proposta sobre la Variant Nord d’Inca

Al plenari d’ahir, el Partit Popular va rebutjar una moció del grup MÉS per Inca en la qual demanàvem al Consell de Mallorca d’allargar fins a tres mesos el termini d’exposició pública del projecte de la Variant Nord d’Inca. També demanàvem que es duguessin reunions informatives obertes per explicar als ciutadans aquest projecte, per resoldre qualsevol dubte i per escoltar els seus suggeriments. Al nostre entendre, un projecte d’aquestes característiques no es pot fer precipitadament i és necessari escoltar tothom.

El batle va argumentar que hi votaven en contra per unes declaracions nostres en premsa que no li havien agradat. Jo no vaig considerar oportú entrar en la polèmica i li vaig replicar que si el problema el tenia amb nosaltres, no tenia cap inconvenient en deixar que la proposta la presentàs qualsevol altre grup, perquè allò que em semblava més important en aquells moments era que la proposta sortís endavant.

Pens que l’interès general ha d’estar per damunt de les legítimes disputes partidistes. I, en aquest cas, allargar el termini d’exposició pública i fer reunions informatives és beneficiós per al conjunt de la ciutadania. Per això, dilluns tornaré a presentar aquesta mateixa proposta per escrit amb l’esperança que el batle d’Inca la tengui en compte.   

Confiï que s’imposi el seny en favor del bé del conjunt de la ciutadania.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s