No volem cap conveni amb SFM mentre continuïn marginant la barriada de Crist Rei

El batle d’Inca durà al proper ple la signatura d’un nou conveni entre l’Ajuntament i SFM que no té ni cap ni peus. Des de MÉS demanarem la retirada d’aquesta proposta pels següents motius:

1) És contrari als interessos municipals. Segons aquest conveni, l’Ajuntament cediria a SFM l’antic magatzem del tren a canvi del retorn de l’aparcament de la plaça Antoni Mateu. És a dir, canviam un immoble per un altre quan els dos edificis són de propietat municipal! Vaja negoci!

2) L’Ajuntament també cediria 12 places d’aparcament a SFM. SFM va tancar el pàrquing perquè no volia assumir el cost de mantenir-lo. Ara l’Ajuntament assumirà totes les despeses i SFM tendrà 12 places sense cap cost.

3) Ara mateix, hi ha dos convenis vigents entre l’Ajuntament i el Govern sobre l’ús de l’aparcament de la plaça Antoni Mateu i l’antic magatzem del tren. El Govern està incomplint els dos convenis vigents.

4) No sabem què vol fer SFM a l’antic magatzem del tren. Però algunes informacions apunten que volen expedir els bitllets en aquest edifici i treure a concurs l’explotació de l’actual estació per a fer negocis de gestió privada. És a dir, no volen l’edifici municipal per donar un servei sinó per fer negoci amb el seu immoble.

5) SFM manté tancat l’accés del tren des de la barriada de Crist Rei. Qualsevol nou conveni entre l’Ajuntament i SFM hauria de garantir la reobertura d’aquest accés. Crist Rei, existeix!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s