Abocaments a la Pleta de Son Fuster, una Àrea Natural d’Alt Nivell de Protecció

image

El passat dia 6 d’octubre, des de MÉS per Inca, vàrem denunciar l’existència d’un abocador a la Pleta de Son Fuster, un alzinar catalogat com a Àrea Natural d’Especial Interés d’Alt Nivell de Protecció. En aquella ocasió, vaig posar en coneixement d’aquest fets al govern de l’Ajuntament d’Inca i vaig demanar-los que actuàssin de manera immediata davant d’aquesta situació.

Certament, tant des del departament de Policia com del departament de Serveis, varen actuar amb celeritat. Això no obstant, encara quedaven pendent algunes actuacions per part del departament de Serveis per tal recollir la totalitat dels fems i residus abocats que, segons m’informaren, es durien a terme a principis del 2015.

Lamentablement, després d’aquestes actuacions, s’han tornat a produir abocaments de residus en aquesta zona d’alta nivell de protecció, la qual cosa obliga a prendre mesures excepcionals: no es pot permetre de cap manera que hi hagi abocaments constants en un alzinar protegit!

La Pleta de Son Fuster és una de les àrees de més alt nivell de protecció del terme municipal d’Inca. És una absoluta aberració permetre que aquest indret es converteixi en un abocador incontrolat.

És per això que he tornat a demanar a l’equip de govern municipal que actuï amb tota celeritat i que prengui totes les mesures necessàries per restituir l’estat original d’aquest indret i per evitar que es continuïn produint els abocaments de fems i residus.

S’han de prendre mesures perquè no es torni a produir ni un abocament més!

Fotos d’anteriors abocaments:

image

image

image

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s