“Senyor batle, la barriada de Crist Rei també existeix!”

image

SFM va tancar l’accés al tren des de la barriada de Crist Rei el novembre del 2012. En el ple del desembre del mateix any, vaig presentar una moció per reclamar la seva reobertura immediata, que va ser aprovada per unanimitat.

Des d’aleshores, he insistit en aquesta petició sense trobar una resposta satisfactòria per part de SFM o del govern municipal. Des de Crist Rei, hem continuant reivindicant l’obertura de l’accés. Ara fa un mes, l’associació de veïns lliurava centenars de firmes sumant-se a aquesta reclamació.

És per això que molts veïns de la barriada s’han molestat quan han vist que l’Ajuntament d’Inca tancava el túnel de vianants que comunica la barriada amb la resta de la ciutat per pintar un grafit amb tranquil•litat. Plou sobre banyat. Ara la volta a fer encara és més llarga i ens aboca a un pas absolutament inadequat.

image

També sorprén que l’Ajuntament d’Inca pugui tancar el pas i decorar les seves parets amb un grafit quan fa mesos que ens diuen que no poden instal•lar càmeres i garantir la seguretat del pas perquè necessiten una autorització de SFM que no arriba. Però quines són les prioritats d’aquests governants!

image

Així les coses, si l’artista no té lema per al seu grafit, vet aquí la meva proposta, que pinti en lletres ben grosses: “senyor batle, la barriada de Crist Rei també existeix!”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s