Volem la reobertura de l’accés del tren des de Crist Rei, ja!

El 5 de novembre del 2012, Serveis Ferroviaris de Mallorca va tancar el baixador del tren situat a la barriada de Crist Rei. D’aleshores ençà, els usuaris des d’aquesta barriada hem de fer una volta considerable per poder accedir al tren.

El 28 de desembre del 2012, el Ple de l’Ajuntament d’Inca va aprovar per unanimitat una moció de MÉS per Inca en la qual s’instava SFM a reobrir el baixador de Crist Rei. En el transcurs del ple, el batle d’Inca va anunciar que SFM tenia previst reobrir el baixador l’any 2013.

En moltíssimes ocasions, tant en ple com en comissió, he tornat a insistir en aquest punt. Avui mateix, a la comissió d’Urbanisme, he tornat a demanar per aquesta qüestió.

Dissabte, l’associació de veïns de Crist Rei va presentar centenars de signatures per demanar la reobertura del baixador de tren de Crist Rei. I, com no podia ser d’altra manera, vaig donar-los suport en aquesta reivindicació.

IMG_2564

Pels veïns de Crist Rei, les vies del tren sovint representen problemes de mobilitat, d’aïllament, de visualitat, de renous… I ara ens diuen que no tenim dret a tenir-hi un accés directe al tren des de la nostra barriada? Ni parlar-ne, no hi renunciam! Volem la reobertura de l’accés del tren a la barriada de Crist Rei, ja!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s