La foto de la Ronda Nord

variant_nord_inca

Dilluns la presidenta del Consell de Mallorca i el batle d’Inca presentaven en roda de premsa el projecte de la Ronda Nord d’Inca. Com era previsible, aquesta qüestió ha generat interés en el nostre municipi.

Per començar, el mateix dilluns els grups de l’oposició demanàrem a la Comissió d’Urbanisme pel projecte anunciat. Sorprenentment, l’equip de govern ens va comunicar que encara no disposaven del projecte (que ja s’havia presentat en roda de premsa!).

Aquesta setmana han estat molts els ciutadans que s’han acostat a les dependències municipal per poder veure el projecte de la Ronda Nord i saber com els afecta. I han rebut la mateixa resposta que els grups de l’oposició: encara no el tenim. De fet, em consta que s’ha hagut d’improvisar un plànol de butxaca perquè els ciutadans no surtin amb les mans buides de l’ajuntament.

Pel que m’han comentat, encara haurem d’esperar unes setmanes a tenir el projecte a les dependències municipals. Per què presentaren dilluns en roda de premsa el projecte de la Ronda Nord generant unes expectatives entre la ciutadania que no es poden satisfer amb informació?

Idò, resulta que dimarts es publicava al BOE la convocatòria de les eleccions europees i, a partir d’aquest moment, les institucions públiques no poden fer inauguracions ni publicitar realitzacions o projectes. És a dir, o es feien la foto dilluns o havien d’esperar fins al 25 de maig. I no pretendreu que renunciïn a una bona foto només perquè això ha provocat inconvenients a la ciutadania!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s