Sobre l’Hospital Comarcal d’Inca

hospital

La posada en marxa de l’Hospital Comarcal d’Inca va ser fruit de molts d’anys de reivindicació i mobilització ciutadana. Tanmateix, encara ara no disposa de tots els recursos humans i materials necessaris per a cobrir totes les demandes. Sense anar més enfora, fa uns dies els pediatres denunciaven davant els jutjats la falta de mitjans per poder atendre dues urgències simultànies.

L’Hospital Comarcal d’Inca tampoc no se’n lliura de la política de retallades i restriccions que suporta la sanitat pública. Darrerament, hem llegit amb preocupació notícies que apunten al tancament de les consultes externes, però també en altres ocasions s’ha posat de manifest la saturació del serveis d’Urgències o el tancament de llits.

Des de MÉS per Mallorca reivindicam la integritat de l’Hospital Comarcal d’Inca i reclamam que es doti dels recursos necessaris. Per descomptat, ens hi oposam a qualsevol retallada o eliminació de serveis. Així, dissabte passat, els regidors de la comarca anunciarem la presentació de mocions municipals. Dilluns, el ple de l’ajuntament de Llubí va aprovar per unanimitat la primera d’aquestes mocions. A Inca la debatrem dia 28.

Així mateix, el grup parlamentari MÉS ha demanat la compareixença del conseller i ha formulat una sèrie de preguntes al respecte. Podeu llegir la moció i la resta de documents aquí:

_ Moció presentada a l’Ajuntament d’Inca.
_ Sol·licitud de compareixença del conseller de Salut.
_ Pregunta relativa al cessament cap del servei de Pediatria.
_ Pregunta relativa a les guàrdies de pediatria de cap de setmana.
_ Pregunta relativa a les intervencions pediatria de cap de setmana.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s