SFM no fa comptes reobrir el baixador de Crist Rei

El 5 de novembre del 2012, Serveis Ferroviaris de Mallorca va tancar el baixador del tren situat a la barriada de Crist Rei. Des d’aleshores, els usuaris que viuen en aquesta barriada han de fer una volta considerable per poder accedir a les andanes del tren.

El 28 de desembre del 2012, el Ple de l’Ajuntament d’Inca va aprovar per unanimitat una moció de MÉS per Inca en la qual s’instava SFM a reobrir el baixador de Crist Rei. En el transcurs del debat d’aquesta moció, el batle d’Inca va anunciar que SFM obriria el baixador l’any 2013.

Des de MÉS per Inca hem insistit en nombroses ocasions sobre aquesta qüestió i hem emplaçat l’equip de govern de l’Ajuntament d’Inca a actuar davant la negativa de SFM a satisfer la demanda del consistori inquer. Entre d’altres ocasions, en la comissió municipal d’urbanisme celebrada l’11 de novembre del 2013 vaig tornar a demanar sobre aquesta qüestió i la resposta de l’equip de govern fou que l’obertura del baixador de Crist Rei estava pendent d’un canvi tarifari.

Tanmateix, avui he rebut una resposta directa de SFM a través del seu compte de twitter: SFM no té previst reobrir el baixador de Crist Rei.

tuit_SFM

Davant aquest fet, reclamam al govern municipal de l’Ajuntament d’Inca que deixi de passar-nos amb cançons i exigeixi a SFM la reobertura immediata del baixador de Crist Rei. I, per descomptat, que s’abstengui de cedir cap immoble a SFM mentre no s’hagi produït i garantit la reobertura del baixador.

 

 

 

One thought on “SFM no fa comptes reobrir el baixador de Crist Rei”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s