El Teatre Principal i els viatges a Madrid

El passat 2 d’octubre, una expedició municipal integrada pel primer tinent de batle i el regidor d’Hisenda de l’Ajuntament d’Inca viatjà fins a Madrid per entrevistar-se amb el subdirector general de Patrimoni del govern de l’Estat per tal d’explorar possibles ajudes a la rehabilitació del Teatre Principal d’Inca. La recomanació estatal fou que es presentassin a la convocatòria de l’1,5% cultural quan aquesta sigui convocada.

Després de tan profitós viatge, el 25 d’octubre es va debatre al Ple municipal una proposta de batlia en la qual es proposava sol·licitar al Ministeri de Foment que informi l’Ajuntament d’Inca quan s’obri la nova línia de subvencions 2014 finançades amb l’1,5% cultural.

Finalment, per raons òbvies, l’equip de govern va retirar la moció. Amb tot, em vaig comprometre que, si el ministre de Foment no els telefonava per informar-los d’aquesta línia d’ajudes, jo els informaria personalment, ja que aquesta convocatòria surten al BOE i a la pàgina web del Ministeri de Cultura.

Encara així, el 20 de novembre una nova expedició municipal, aquesta vegada encapçalada pel batle d’Inca, tornà a Madrid per entrevistar-se amb la directora general d’Arquitectura del govern de l’Estat. La resposta, fou la mateixa: convocatòria de l’1,5% cultural.

Després de dues expedicions a Madrid i una moció ridícula, pos messions a qui em vulgui rebatre: estic convençut que no es presentaran a la convocatòria de l’1,5% cultural per al finançament de les obres de rehabilitació del Teatre Principal d’Inca.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s