Qüestions d’estil

La polèmica del TIL ha posat de manifest quin és l’estil de governar de José Ramón Bauzá i els seus acòlits, propis i estranys se’n fan creus de la prepotència d’aquest Govern.

D’entrada, la imposició del decret sense el suport de cap estament de la comunitat educativa ja apuntava maneres, mentre els suporters parlamentaris incendiaven les xarxes socials amb els seus comentaris obscens i provocatius.

Sens dubte, els expedients als directors i el decret-llei per burlar la suspensió cautelar del Tribunal Superior de Justícia varen acabar de descol·locar aquells qui encara pensaven que el Govern entraria en raó.

Les desqualificació dels docents i el menyspreu d’unes manifestacions històriques han fet vessar el tassó. I l’immobilisme en les negociacions han confirmat que ens trobam davant un govern indigne de ser-ho.

Però, les amenaces i les llistes negres ja és passar-se de la ratlla, és fer dues passes més enllà d’una línia vermella que no es pot traspassar. No es pot consentir de cap manera.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s